TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Neix ‘Unicorns Pride Ebre’, una festa LGTBIQ+ per celebrar l’orgull

L’esdeveniment tindrà lloc el 25 de juny a Roquetes

L’Associació Cultural Okay Productions, amb el suport de l’Ajuntament de Roquetes, ha creat ‘Unicorns Pride Ebre’, una gran festa del col·lectiu LGTBIQ+. El 25 de juny el pati de l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes serà l’escenari de la festa de l’orgull, que pretén ser un referent al territori.

Amb motiu del 28 de juny, Dia de l’alliberament Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual, durant el mes de juny se celebra l’orgull arreu del món amb esperit de lluita i festivitat. Pel que fa a la festa organitzada a Roquetes, encara se’n desconeixen els detalls, tot i que el president d’Okay Productions, Roger Font, ja ha avançat que comptaran amb la presència «d’un prestigiós periodista i activista LGTBIQ+», qui serà el pregoner d’esta primera edició de l»Unicorns Pride Ebre’. Pròximament, s’aniran coneixent tots els detalls a través de les seues xarxes socials.

Dia de l’Orgull

Cada 28 de juny es commemoren els aldarulls succeïts a Stonewall, Nova York (EUA), l’any 1969 que van marcar l’inici de l’alliberament homosexual. Aquell dia la població LGBTI va sortir al carrer de forma pacífica per visibilitzar-se i demanar la plena igualtat jurídica i social i lluitar contra la discriminació i els abusos patits.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects