TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Natura i salut als Ports

El 26 i 27 de març se celebra la Jornada per donar a conèixer la relació entre els boscos i la salut

Visibilitzar la relació entre els boscos i la salut és l’objectiu principal de la jornada Boscos i Salut al Parc Natural dels Ports. Es fa en commemoració del Dia Internacional dels Boscos, que se celebra el 21 de març. En el transcurs de la jornada se vol donar a conèixer el binomi Natura-Salut i endinsar-se en els boscos terapèutics i la teràpia forestal, els banys de bosc i les experiències del benestar a la natura.

Esta experiència a les Terres de l’Ebre dona continuïtat a tot un seguit d’iniciatives que s’estan duent a terme en els altres espais natural de Catalunya. Vol donar exemple per tal que la iniciativa viatge a altres espais naturals del territori. El 26 i 27 de març se celebra la Jornada per donar a conèixer la relació entre els boscos i la salut, mitjançant xerrades, tallers i taules rodones.

La Jornada de Boscos i Salut va dirigida a professionals que treballen en l’àmbit de la salut, la conservació de la natura i l’educació, malgrat que és oberta a qualsevol persona disposada a conèixer el valor que tenen els espais naturals, i en concret els boscos, com a generadors de salut. El contacte amb la natura i els banys de bosc tenen beneficis en el tractament i prevenció de moltes malalties. La Jornada s’organitza a través del Departament de Salut i el Parc Nat ural dels Ports del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; col·laboren el Departament d’Educació, l’Ajuntament de Roquetes, la Biblioteca Mercè Lleixà, la Universitat Rovira i Virgili, Ports Experience, l’Associació Selvans i Nakupenda Espai d’Educació Emocional.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects