TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Maternitat i Paternitat Sostenible, una iniciativa per promoure la reutilització

Els impulsors són Àfrica Valls i Sergio Oliver, que han estat pares recentment

A quin món he dut la meua filla? Esta és la pregunta que van fer-se Àfrica Valls i Sergio Oliver quan van convertir-se en pares. La seua preocupació per l’estat actual del planeta els va fer replantejar-se com consumim, per què i de quina manera. El projecte Maternitat i Paternitat Sostenible és la resposta a estos dubtes sorgits de l’observació dels conflictes que hi ha ara mateix al món, com la guerra d’Ucraïna o la problemàtica del canvi climàtic. Per poder contribuir a la solució d’estos fets, ni que sigue de manera local, Valls i Oliver han engegat una iniciativa que prioritza i estimula la reutilització a les Terres de l’Ebre.

Maternitat i Paternitat Sostenible posa en contacte a persones que volen fer donacions de productes que ja no necessiten i d’altres que els volen aprofitar i donar-los una nova vida. Amb el naixement de la seua filla han vist que tot el que ella necessita s’acaba llençant al cap de pocs mesos o setmanes. Roba, sabates, joguines, contes… són alguns dels objectes que han rebut com a donacions i que estan disponibles al seu web perquè algú pugue demanar-los. No tenen cap cost, però tal i com explica Àfrica Valls, han rebut moltes donacions però sembla que la gent encara no s’anima a quedar-se-les. És degut, potser, al poc costum que hi a la zona de comprar de segona mà.

En un futur, Àfrica i Sergio voldrien tenir una seu física on els interessats puguessen adreçar-se i veure l’oferta en directe, i on els donants fessen arribar el que ja no poden aprofitar. Expliquen que, si algun ajuntament, associació o ens públic els cedís un local, el projecte passaria a una altra fase i seria més fàcil i còmode arribar a tothom. De moment, el seu instagram també és un punt de referència per saber què hi ha disponible i poder posar-se en contacte amb ells.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects