TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’oposició de Tortosa tomba la creació d’una comissió per a la llar d’infants municipal

Els grups demanen formar part de la comissió d’estudi

Els grups municipals de Movem Tortosa, ERC – Tortosa Sí, Ciutadans i CUP van tombar al ple del passat 7 de novembre la formació d’una comissió d’estudi per crear la llar d’infants municipal a la ciutat. Els vots en contra venen motivats perquè a la comissió només hi té representació política el grup municipal de Junts per Tortosa.

La comissió en qüestió té la responsabilitat d’estudiar la viabilitat del servei (idoneïtat de l’espai, estudi econòmic i reglament) . En un comunicat conjunt, els grups municipals que s’hi han oposat, han rebutjat la comissió i reclamen formar-hi part, segons preveu el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Segons han declarat els partits, en la comissió informativa de Serveis a les Persones, prèvia al ple, tots els grups de l’oposició, a excepció del PSC, van fer arribar la petició de formar part de la comissió d’estudi, situació que finalment no s’hauria dut a terme i que hauria provocat els vots en contra al ple del passat 7 de novembre.

En el comunicat rebutgen que «des de l’administració pública es promoguin concursos públics on es pressupose el resultat final». Amb estes declaracions fan referència a l’espai de la Creu Roja a Tortosa, ja que el passat mes d’octubre l’Ajuntament i l’entitat social Creu Roja Tortosa van arribar a un acord que havia de permetre implantar la llar d’infants de titularitat pública utilitzant les instal·lacions que té actualment Creu Roja a la ciutat. L’oposició, per la seua part ha declarat que «existeixen altres espais municipals adients per oferir el servei de llar d’infants pública que mereixen ser estudiats».

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects