TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

L’associació Mar de Fora celebra el seu cinquè aniversari en el marc de Ràpita Poètica

El 25, 26 i 27 de novembre s’han organitzat diferents activitats al voltant de la poesia

L’associació cultural Mar de Fora, amb el suport de la regidoria de cultura de la Ràpita i d’altres entitats culturals, organitza la quarta edició de Ràpita Poètica, esdeveniment dedicat a la poesia. El 25, 26 i 27 de novembre hi ha organitzades diferents activitats al voltant d’este gènere i a la celebració del cinquè aniversari de Mar de Fora.

L’esdeveniment s’inaugurarà demà divendres a les 18 h a La Pensió, amb la presentació de Josep Igual i els dies, a càrrec de Di-Llums d’Arts al Forn i un recital poètic fotogràfic. Seguidament, a les 19:30 h, la periodista i escriptora Alexandra Di Stefano presentarà el seu últim poemari, Un salto al infinito.

El dissabte els actes es concentraran a l’Església Nova, on a les 11:30 es farà una retransmissió en directe a través de Ràdio Ràpita sobre Cada día escribo el libro, que celebra el seu programa número 71. Amb motiu de l’aniversari de l’associació organitzadora, a la tarda es farà un repàs de les obres que han publicat durant aquests anys. Qui també presentarà poemari serà el poeta tortosí Jesús Maria Tibau, amb Hi entra de puntetes la llum i Pere Rovira amb Avui és sempre.

L’última jornada de poesia destacarà per la seua musicalització, amb els músics Fabrizio de André i Lluc Carles.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects