TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La XV Fira literària Joan Cid i Mulet a Jesús comptarà amb una vintena d’actes

Les jornades, que se celebraran el 6 i 7 de maig, tornen a la normalitat

Jesús acollirà una nova edició de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, que tindrà lloc el 6 i 7 de maig. La proposta d’enguany, que és la XVI edició, presenta un extens programa amb una vintena d’actes que recorda a l’esdeveniment abans de la pandèmia.

Esta edició inclou lliuraments de premis literaris i clubs de lectura, així com contacontes per als més menuts o activitats que uniran el maridatge del vi amb els llibres. També hi haurà presentacions exprés on autors del territori que han publicat en els últims mesos parlaran dels seus llibres. Tota la programació gira al voltant de la literatura ebrenca i ja es pot consultar aquí. A més, també s’han preparat tallers per als petits de casa, però també per a les dones adultes que, a càrrec de la bibliotecària de Gandesa, Cinta Roldán, se’ls ofereix un taller al voltant de «Book Sex».

Durant el cap de setmana diversos escriptors ebrencs visitaran la fira, sent partíceps de les activitats programades. Cal destacar també que hi ha una «macropresentació» preparada per al diumenge 7 de maig a les 11:30 h, on hi participaran tretze escriptors del territori.

A més, durant tota la jornada hi haurà estands de llibreries, editorials, biblioteques i altres associacions, entitats o comerços relacionats en la literatura i en la cultura.
Hi haurà un espai per llegir contes als més menuts i per participar en diferents tallers i activitats infantils.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects