TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Plataforma per un Nou Hospital entrega 22.000 signatures al Parlament de Catalunya

El col·lectiu s’ha reunit amb els grups parlamentaris per reclamar una partida pressupostària per al projecte d’un nou hospital

Membres de la Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre s’han desplaçat avui a Barcelona per fer entrega al Parlament de Catalunya de les 22.000 signatures aconseguides a favor d’un nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre.

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa mantenen el seu compromís amb la construcció del nou hospital, però la Plataforma per un Nou Hospital segueix treballant de forma activa per poder garantir-ho i, a més, accelerar el procés. Avui, en roda de premsa al Parlament, el portaveu de la Plataforma , Sisco Lahosa, ha reclamat «discriminació positiva» de cara les Terres de l’Ebre, per aconseguir un hospital que puga oferir uns serveis que «a hores d’ara no es poden complir amb garanties».

El portaveu ha assenyalat que és necessari al menys 500.000 euros per tirar endavant el projecte i avantprojecte d’un nou hospital, per la qual cosa reclamen de manera urgent una partida pressupostària, a la qual cosa, ha declarat, s’hi han compromés les diferents forces polítiques. Des de la Plataforma han fet referència a l’Hospital Verge de la Cinta com un centre que ja «ha complert a les seues funcions» i reclamen un nou hospital que siga universitari, per així atreure metges i especialistes.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects