TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Lliga contra el Càncer recupera la caminada de Festes de la Cinta

Serà el 2 de setembre i començarà a la plaça del Carrilet

La Lliga contra el Càncer recupera enguany la tradicional caminada solidària amb motiu de les Festes de la Cinta. Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, s’espera poder aconseguir l’èxit de participació assolit en les passades edicions sota el lema ‘Mai caminen sols’.

La caminada tindrà lloc demà, divendres 2 de setembre, i el lloc de trobada per donar el tret de sortida serà a la plaça del Carrilet a les 18 h, on es podrà adquirir una polsera solidària a un preu de 5 euros per participar-hi. La recaptació econòmica serà destinada a les tasques que la Lliga contra el Càncer du a terme durant tot l’any. Cal destacar que la Lliga treballa per donar suport als malalts oncològics, especialment als que es troben «en una situació de vulnerabilitat«, destaca la secretària de la Lliga contra el Càncer, Montse Aixendri. A més, organitzen activitats de suport físic i psicològic per a tots els pacients i destinen fons per a la investigació del càncer.

Des de la Lliga, declara Aixendri, s’espera poder recuperar les xifres d’assistència del 2019, on van caminar unes 500 persones i conviden a veïns i veïnes de Tortosa i dels voltants a participar en la caminada solidària i fer suport a les tasques de la Lliga.

El recorregut, com és habitual, s’iniciarà a la plaça del Carrilet i recorrerà l’Avinguda Generalitat, al carrer Argentina, el carrer Sant Blai i el carrer Agustí Querol fins tornar a l’Avinguda Generalitat per, finalment, arribar a la plaça de l’Ajuntament, on acabarà la jornada.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects