TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La CUP i l’Ajuntament de Tortosa alerten que en l’informe de construcció d’un pàrquing al Verge de la Cinta es descarta la construcció del nou hospital

La CUP Terres de l’Ebre ha alertat que en el redactat de l’informe elaborat per l’Institut Català de Salut (ICS) sobre la idoneïtat, necessitat i valoració econòmica de la construcció d’un pàrquing desmuntable a l’Hospital Verge de la Cinta (HVCT) es descarta la construcció d’un nou hospital.

El pàrquing, que es construirà a la zona del fossar, tindrà un cost de 6.299.884,63€. Els cupaires temen que amb l’ampliació de l’HVCT i la construcció del pàrquing s’estigue «hipotecant» la construcció del nou hospital i han reclamat a la conselleria de salut que doni explicacions respecte a l’informe, «la ciutadania ebrenca no tolerarà cap més engany al respecte» han afirmat. «Ni l’Ajuntament de Tortosa ni la Conselleria sembla que tinguin pressa en què la construcció del nou hospital sigui una realitat tot i la necessitat urgent per al territori» han sentenciat els anticapitalistes, que en aquest sentit han exigit a l’ajuntament i Conselleria de Salut que acceleren els tràmits administratius i tècnics que facin possible la construcció de nou hospital.

L’Ajuntament de Tortosa, per la seua part, ha comunicat als mitjans que ha tingut de manera urgent una reunió amb el Departament de Salut avui mateix perquè resolguin el que entenen que es tracta d’un «error greu». L’acord entre el departament de Salut i l’Ajuntament, que preveu les obres de l’aparcament i l’ampliació de l’HTVC, era una «mesura transitòria» que forma part d’un acord global per a la construcció d’un nou Hospital.

La CUP, finalment, han tornat a reclamar la creació d’una comissió de seguiment de la construcció del nou hospital on hauria de participar tant la societat civil organitzada a través de la Plataforma per un Nou Hospital així com la junta de personal del Verge de la Cinta, «per tal de garantir que es dona resposta al 100% de les demandes de la societat i dels treballadors i treballadores de l’hospital» han assegurat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects