Deltebre ha acollit este cap cap de setmana una nova edició de Mescla, la mostra de cuina, paisatge i turisme que enguany s’ha celebrat coincidint amb el 48è aniversari de la segregació del municipi. I esta fita compta amb un nou rècord: s’han superat per primera vegada les 100.000 degustacions, deixant enrere les 94.751 de l’any passat i mostrant així que Mescla és ja un referent gastronòmic no només al territori, sinó al conjunt del país. Amb voluntat de territori, els estands han oferit elaboracions culinàries de primer nivell i amb el producte de proximitat com a màxima.








Esta edició ha comptat amb cinc cuiners amb Estrella Michelin, més d’una vintena de demostracions de cuina en directe i més de quaranta activitats al llarg dels tres dies de la fira, entre les quals destaquen les dotze sortides de Mescla a Bord i la programació musical nocturna. Un dels plats forts de l’esdeveniment és el seu ambient festiu i la combinació de la gastronomia amb actuacions que fan aterrar la cultura i l’espectacle a la mostra, oferint així una experiència per a tots els sentits. A més, al 2025 s’han ampliat espais en un racó de Deltebre privilegiat, just a la vora de l’Ebre.














Enguany s’han servit 108.805 tapes, que superen en més de 14.000 les servides l’any anterior. Lluny queden les 67.000 degustacions assaborides l’any 2022 i les 30.000 de l’any 2021. Este èxit reforça l’aposta del govern actual per Mescla i en reforça el seu esquelet, format per comerços, empreses, productors, restauradors, patrocinadors, col·laboradors i voluntariat que la fan créixer any rere any.