Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”

Posts relacionats
Notícies recents
Terrae tanca el cicle ‘Ebre, Música & Patrimoni’ a Lo Pati amb una experiència sonora immersiva 360º
El duo flixanco han creat un repertori que fa dialogar les arrels amb el futur ...
Amposta
23-10-2025
El primer festival de pensament i arts de les Terres de l’Ebre dedicat a reflexionar ...
Cultura
21-10-2025
Jordi Fabá i Sinta Salvadó són amics des d’adolescents, quan es van conèixer a través ...
Al brancal
21-10-2025