Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”
By A Prop1 Min Read
Posts relacionats
Notícies recents
La normativitat és una de les paraules per excel·lència en un món completament anormal. ¿Què és ...
Opinió
21-11-2024
Del 21 al 24 de novembre, el Centre d’Art Lo Pati acollirà una nova edició ...
Amposta
20-11-2024
Ocell de Foc és un programa d’acompanyament a joves d’entre 16 i 30 anys per ...
Horta de Sant Joan
19-11-2024