Gessamí Caramés va descobrir l’amor per la cuina a través de la pastisseria. Tot i haver estudiat una altra carrera, quan va saber que la seua passió era la cuina, va afanyar-se a formar-se i a presentar-se a tots els concursos que trobava. En una gravació de Joc de Cartes al seu poble, l’Ametlla, una familiar va comentar-li a Marc Ribas que tenia la persona ideal per portar la part dolça del programa Cuines de 3Cat. Caramés va passar un càsting i des de llavors que és una de les cares més reconegudes del país. L’exposició mediàtica li ha permès dedicar-se al món de la gastronomia, publicar llibres de receptes pròpies i obrir el seu propi restaurant, el Meleta de Romer.
Gessamí Caramés: “Seguim la filosofia de les nostres iaies”
Per A Prop1 Min de lectura
Posts relacionats
L’escriptora perellonenca Cinta Farnós Brull acaba de publicar la seua segona novel·la, Quan ataquen els voltors, amb l’editorial La Magrana,…
L’artista Kelly Richardson mescla conceptes aparentment antagònics, com els seus estius d’infantesa i l’emergència climàtica, en el seu treball per…
Notícies recents
Per Alba Blanco Fontanet Setembre és sinònim de canvis. Setembre em recorda que s’ha acabat ...
Opinió
04-10-2024
A les Terres de l’Ebre es festival es celebrarà a Riba-roja d’Ebre, Amposta, Móra la ...
Uncategorized
04-10-2024
Desigualtat i capitalisme. Un món on Déu fos una dona. El masclisme de les religions. ...
Al brancal
04-10-2024