TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

GEPEC-EdC s’adherix al Giving Tuesday per protegir espècies en perill

El Giving Tuesday és la contraposició del Black Friday i té fins solidaris

El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya (GEPEC-EdC) s’adhereix al Giving Tuesday, conegut en català com “un dia per donar”. En contraposició del Black Friday, que incita al consumisme, des de l’entitat aposten per apel·lar a la solidaritat i a fer una aportació econòmica amb fins benèfics. Enguany, destinaran els fons recaptats al seu projecte de protecció i conservació d’espècies en perill. Durant una setmana, els ecologistes ha presentat a diferents espècies en perill a les seves xarxes socials mitjançant un joc de preguntes o quiz. L’entitat conclou que, tot i que la ciutadania coneix alguns trets característics de les espècies, la majoria no són conscients de fins a quin punt perilla la seva supervivència.

GEPEC-EdC ha escollit cinc espècies en perill i vulnerables per a donar-les a conèixer i conscienciar a la població dels problemes de supervivència que afronten, tot i que l’entitat recorda que són més espècies les que necessiten protecció i en les que centren els seus esforços.  Són la tortuga careta, la tortuga més present al mar Mediterrani, els ratapatxets, l’àliga cuabarrada, el tritó ofegabous i el corriol camanegre.

Durant el dia d’avui, 29 de novembre, es proposa fer una aportació econòmica amb fins solidaris. Les persones que estiguin interessades a col·laborar econòmicament amb el projecte poden fer-ho mitjançant este enllaç.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects