Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”

Posts relacionats
Notícies recents
Enric Alfonso està al capdavant de la vinateria Arrels d’Orta, que reobre portes el proper ...
Al brancal
03-12-2025
Josep Piñol (1994, Tivenys) és nerviós, es mou quan parla i mai s’està en la ...
Cultura
29-11-2025
El músic tortosí llença el seu segon single Jordi Fabá ha tret el seu segon ...
Cultura
27-11-2025