Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”

Posts relacionats
Notícies recents
Jordi Roé gestiona més de cent heactàrees repartides per la comarca del Montsià. És útil, ...
Medi Ambient
16-10-2025
Cos d’Ebre, el projecte de l’artista italià Marco Noris, també prèn forma d’exposició. Es podrà ...
Amposta
16-10-2025
El festival manté la programació i les localitzacions, tot i que no descarta haver de ...
Cultura
15-10-2025