Genís Espinós ha volgut ser pagés des que anava a l’escola. Juntament amb la seua família ha creat el Celler Cal Minyó, un projecte petit i autogestionat. Tot i les dificultats per dedicar-se a la terra, Espinós és un apassionat de la faena al camp i en denuncia les condicions. No només és inviable dedicar-se a això pels preus de venda, també per la impossibilitat de mecanitzar segons quins terrenys. Això fa que la muntanya se quede sense gestionar i els incendis forestals puguen fer-se més grans.
Genís Espinós: “La pagesia té moments molt bonics i altres molt durs”
By Redacció1 Min Read
Posts relacionats
Notícies recents
La normativitat és una de les paraules per excel·lència en un món completament anormal. ¿Què és ...
Opinió
21-11-2024
Del 21 al 24 de novembre, el Centre d’Art Lo Pati acollirà una nova edició ...
Amposta
20-11-2024
Ocell de Foc és un programa d’acompanyament a joves d’entre 16 i 30 anys per ...
Horta de Sant Joan
19-11-2024