TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Es restringirà la circulació de camions en cap de setmana a l’AP-7

El Departament d’Interior ha anunciat mesures urgents a la via per evitar accidents i col·lapses de trànsit

La retirada dels peatges de l’AP-7 ha comportat un augment del 40% del trànsit de l’autopista. Així ho ha explicat el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, qui ha anunciat mesures urgents a la via per tal d’evitar accidents i embussos.

El conseller ha lamentat que l’AP-7 «amb 14 víctimes mortals concentra el 20% de víctimes de tota la xarxa viària catalana», la qual cosa considera que és «inadmissible» i per la qual s’han aplicat este seguit de mesures urgents. El pla es posarà en marxa el cap de setmana de Sant Joan, i consisteixen en restringir la circulació de camions en cap de setmana, obrir carrils addicionals, reduir la velocitat màxima permesa als 100 km/h en alguns trams.

Pel que fa a les restriccions per a camions, es preveu que la circulació quedarà prohibida per Sant Joan, en caps de setmana de juliol i en altres dates especials, de les 10 h a les 14 h i de les 17 h fins a les 22 h.

El Servei Català de Trànsit també ha anunciat la instauració de grues en punts estratègics per facilitar la ràpida retirada de vehicles averiats o accidentats i així evitar els col·lapses derivats.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects