TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Els Bons Tortosa tornen amb prop de 700 compres fetes durant els primers dies

La iniciativa vol afavorir l’activitat als comerços locals

Dissabte passat va tindre lloc el tret de sortida de la segona campanya dels Bons Tortosa, la iniciativa amb la qual l’Ajuntament, amb el suport logístic de la Cambra de Comerç i la implicació de la Federació de Comerç Tortosa Més, vol afavorir l’activitat als comerços locals i als serveis. Ho fa posant a disposició de la ciutadania uns vals de descompte que poden bescanviar amb les seues compres.

Els resultats d’este primer cap de setmana mostren la bona rebuda tant per part dels establiments com de la clientela: segons el consistori ja s’han efectuat 687 compres amb la utilització dels bons, que principalment corresponen a la jornada de dissabte, dia de plena activitat comercial. Això representa que s’han fet servir 2.095 bons, el que equival a uns descomptes de 10.475 euros en poques hores. Esta xifra ha pogut generar un moviment econòmic de més de 31.000 euros només amb les compres fetes amb l’ús dels bons.

Els Bons Tortosa els poden fer servir totes les persones majors d’edat, tant si són de la ciutat com si són de fora del municipi. Cada persona pot aconseguir quatre vals, cadascun amb un valor de 5 euros, que pot bescanviar per cada 15 euros de compra. Se poden obtenir registrant-se al web bons.tortosa.cat o bé en algun dels punts físics habilitats. Una vegada descarregats, els bons tenen una validesa de 15 dies.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects