TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Terres Travel Festival torna amb una selecció de cinema sobre viatges i turisme

La 6a edició del certamen se celebrarà a Tortosa del 2 al 10 de setembre i reunirà 114 produccions de 34 països

Viatges a prop de casa però també als racons més llunyans dels cinc continents, destinacions turístiques en espais naturals o relats sobre el patrimoni històric. Estes són només algunes de les propostes que els espectadors trobaran a la sisena edició del Terres Travel Festival, que se celebrarà a Tortosa del 2 al 10 de setembre. El certamen especialitzat en cinema de viatges i audiovisual turístic reunirà 114 pel·lícules, entre documentals, curtmetratges i espots publicitaris que es projectaran en diversos espais del Museu de Tortosa, al recinte modernista de l’antic escorxador. El certamen també comptarà amb la presència de directors, productors, professionals del cinema i del turisme d’arreu del món.

El festival obrirà amb el documental Mamody, lúltim excavador de baobabs, una producció sobre com els habitants de la regió d’Ampotaka de Madagascar utilitzen els baobabs per emmagatzemar aigua. El film vol sensibilitzar sobre l’escassetat d’aigua i sobre els vincles entre l’home i la natura. Entre la programació també destaca Un viatge extraordinari, un treball que recorre quinze ciutats espanyoles amb vestigis catalogats com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. El festival també posarà èmfasi en l’impacte de l’activitat humana en el medi natural, amb pel·lícules com Estimat plàstic – Una història d’amor tòxic, que repassa com des de la dècada de 1950, el plàstic ha revolucionat els nostres estils de vida.

La gala d’entrega de premis del Terres Travel Festival recupera la presencialitat després de dos anys de pandèmia i se celebrarà el divendres 9 de setembre al restaurant Racó de Mig Camí de Tortosa. L’acte reunirà professionals del sector i estarà presentat per l’actriu Ivana Miño. El festival acabarà el dissabte 10 de setembre ambla projecció pública dels films guardonats a l’Aula Didàctica del Museu de Tortosa i l’actuació musical de Claudia Xiva i Josep Lanau al Parc Teodor González.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects