TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Les Terres de l’Ebre celebren el Dia Internacional dels Museus

Consulta algunes de les propostes del territori

El 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, esdeveniment que s’organitza des del 1977 pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM). El lema d’enguany és «El podels dels museus», atenent al poder que tenen per transformar el món que els envolta i provocar canvis positius en les seues comunitats a través de tres eixos: la sostenibilitat, la innovació en la digitalització i l’accessibilitat i la construcció de comunitat a través de l’educació.

Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta)

 • Dissabte 21 de maig a les 20 i 21 h. Nit dels Museu, visita teatralitzada «Veus de Pepito. Lo venedor ambulant»
 • Jornades de portes obertes els dies 21 i 22 de maig

Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana (Santa Bàrbara)

Diumenge 15 de maig a les 12 h

 • Visita guiada teatralitzada al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana a càrrec de Juanjo Vegué.
 • Xerrada «Aigües i aqüífers del Montsià» a càrrec del geòleg Àlvaro Arasa.

Museu de la Mar de l’Ebre (La Ràpita)

 • Entre 18 i el 22 de maig «Troba el cavall de l’Odisseu». Odisseu ha perdut el seu cavall per les sales del Museu, troba’l i t’emportaràs un petit regal.Activitat per a menors de 12 anys.
 • 23 de maig a les 9 h. Parlem de l’Odissea. Visita comentada a l’exposició «La sirga de la vida»
 • Diumenge 22 de maig: Jornada de portes obertes. Espai de lectura sobre l’Odissea. Matí d’activitats infantils relacionades amb l’Odissea. Activitats per a infants d’entre 8 i 12 anys.

Espais interpretatius de la Batalla de l’Ebre

 • 14 de maig a les 20 h al Centre d’Interpretació Veus del Front de Pinell de Brai es durà a terme un recital de poesia de Pier Paolo Pasolini.

Museu de Tortosa

 • Del 14 al 22 de maig es faran jornades de portes obertes a l’equipament municipal i l’accés serà gratuït.
 • Dissabte,14 de maig, tindrà lloc una nova edició de la Nit dels Museus. A les 18 h es presentarà el projecte P≈ART, que analitza l’autogestió de l’ansietat a través de l’art. A les 18:30 h s’ha programat un taller d’Artteràpia, un nova alternativa a la teràpia tradicional. Esta activitat és gratuïta però l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia a https://entrades.museudetortosa.cat. A les 22h del vespre Josep Lanau Rua i Josep Lanau Franch oferiran un concert.
 • Diumenge, 15 de maig, el Museu de Tortosa convida la població a participar en una visita teatralitzada pel recinte modernista de l’antic escorxador. Un viatge en el temps fins a principis del segle passat per a descobrir l’edifici, aleshores tot just acabat de construir. L’activitat és gratuïta i s’han programat dos passis, a les 11.00 i a les 12.00 hores. El número d’assistents és limitat i cal fer reserva prèvia a https://entrades.museudetortosa.cat.
Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects