TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

PERFILS 8M | El podcast akeNOlarre: salseo, tarot i amistat

akeNOlarre és un projecte que se grava en un pis a Sant Jaume d’Enveja i on un grup d’amigues xerren i interactuen amb el convidat

El dijous 2 de març al vespre, un grup d’amigues se reunixen a Sant Jaume d’Enveja, al pis d’una d’elles. No és cap ocasió especial, ho fan gairebé cada setmana. L’amfitriona és Neus Miranda i totes l’assenyalen com la ment instigadora del podcast akeNOlarre. Ella va ser la que va convèncer les seues amigues de fer un podcast on puguessen portar convidats, xerrar sobre actualitat i salseo i fins i tot obrir un consultori amorós amb tirades de tarot. Davínia Sapiña és l’encarregada de la secció ADIVINADIVINA, que va nàixer dels diumenges de ressaca en què van començar a experimentar amb el tarot per curiositat. Ara, els oients poden enviar consultes amoroses de manera anònima i Davínia s’encarrega de donar-los resposta.

La resta d’integrants del grup són Llúcia Castaño, Jenni Fabra i Marina Bo. Van arribant a l’estudi de gravació improvisat de manera escalonada, i totes porten menjar i beguda. Fan broma i diuen que el podcast, en realitat, és una excusa per trobar-se, riure i sopar. El convidat d’avui és Alexis Aliau, cuiner del restaurant Casa Paca, que també ha portat plats per a les locutores. Se parlarà de cuina tradicional i de com se va perdent amb les noves generacions, i ho decidixen a última hora, afegint-ho al guió que van escrivint a mà. Expliquen que els agrada que la conversa pugue fluir sense restriccions i que la gràcia del podcast és que van fent sobre la marxa, sense aturar-se si hi ha algun silenci o problema tècnic. De fet, un cop paren la gravació, se penja a les plataformes directament, sense cap procés d’edició.

El nom del podcast ve dels aquelarres de les bruixes i del significat feminista i d’empoderament que se’n desprèn. També és un joc de paraules que fa referència a la secció del tarot, on Davínia no pot errar. Quan parlen de futur, esperen poder seguir reunint-se i xalant juntes. Alguns locals de la zona ja les han convidat perquè graven en directe en inauguracions o actes especials. Elles s’emporten allà on sigue el seu micròfon i les ganes de passar-ho bé.

akeNOlarre se pot escoltar a Spotify i iVoox.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects