TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El NEO Fest se renova i torna a Gandesa el 21 de maig

El festival de cultura ebrenca emergent celebra la seua segona edició després de l’èxit d’assistència al NEO Xerta

El 21 de maig torna el NEO Fest. En la primera edició del festival, celebrada a Xerta el passat 9 d’octubre, més de 1.500 persones van passar per l’espai de l’esdeveniment. La resposta del públic ha engrescat l’empresa organitzadora, A Prop, a ampliar el radi d’actuació i portar el festival a les quatre comarques del territori.

Esta segona edició començarà al matí, a les 12:00 hores, al municipi de Gandesa, amb un vermut musical on se podrà degustar el Terralta del Celler Cooperativa de Gandesa. És el vermut originari de la capital de la comarca i que enguany commemora el 90è aniversari de la seua creació. L’acte, amenitzat pel duo d’Horta de Sant Joan ‘Míriam i Rafel’, donarà el tret de sortida al festival. S’inaugurarà també l’exposició a l’aire lliure de l’artista tortosí Cristian Porres, conegut per les seues obres iròniques de gran format que conviden a la reflexió. S’instal·laran en diversos punts de Gandesa que podran trobar-se mitjançant un mapa.

A l’espai del Celler Herència Altés, on està programat el gruix de l’esdeveniment, se realitzarà un taller de ioga amb la instructora Joana Oliver a les 9:30 hores del matí, que acabarà amb un esmorzar amb opcions vegetarianes i veganes. Cal inscripció prèvia al correu info@neofest.cat  i el preu serà de 20 euros per persona. A les 16:00 hores, abans de l’obertura de portes, se presentarà el llibre ‘Un paradís com el nostre’ (Saldonar, 2022) dels periodistes Laia Beltran i Borja Duñó, a càrrec de la llibreria La Irreal. Cal inscripció prèvia. L’acte serà gratuït però caldrà ensenyar l’entrada general del festival. A les 17:00 hores començarà un tast de vins apte per a tots els públics del mateix Celler Herència Altés. Els seus productes se maridaran amb el xocolate tortosí C.R.E.O. Cal inscripció prèvia. El preu serà de 10 euros per persona.

A les 17:00 hores s’obriran les portes del NEO Fest. Les Figues seran les encarregades d’arrencar amb música comercial actual i dels darrers anys. A les 18:00 hores, els menuts podran participar al ‘Taller de Petjades’ a càrrec de GEPEC-EdC, on exploraran una part del celler per rastrejar petjades d’animals i descobrir a qui pertanyen. L’activitat acabarà amb una manualitat perquè puguen crear la seua pròpia petjada.

A partir de les 17:30 hores i fins les 00:00 hores, passaran pels dos escenaris habilitats Mireia Ibáñez i Aura Roig en un recital de poesia musicat, Mar Grifoll amb un espectacle de dansa, el trio musical ‘És cosa de 3’ o la fusió de cello i guitarra de Noel Luna i Laia Reverté. També la performance de l’actriu Gemma Ginovart i els grups de pop rock ‘Damas de España’ i ‘Miquel Segarra Band’.

El NEO Fest comptarà amb la presència de petits comerços i artesans de proximitat a l’espai del market, on se podran adquirir els seus productes. El públic podrà gaudir també d’una experiència multisensorial gràcies a la decoració floral de Jordina Bravo. Hi haurà servei de barra a càrrec del propi celler, amb opció de vi i cervesa artesanal, i dos foodtrucks s’encarregaran de servir el menjar als assistents, amb opcions vegetarianes i veganes.

Les entrades tenen un preu de 7 euros per persona i ja se poden adquirir a través del web d’Ebreticket. L’organització recomana comprar-les de manera anticipada ja que el nombre de passis a taquilla seran limitats.


Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects