TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El músic ampostí Andreu G. Serra presenta ‘la nit és fosca, però estic bé’, el seu cinquè disc del projecte Ubaldo

Dissabte, Lo Pati d’Amposta acollirà el concert d’este artista experimental de recorregut internacional 

Darrere del nom d’Ubaldo hi ha el músic Andreu G. Serra (Amposta, 1991). Esteartista hiperactiu per naturalesa ha explorat un ampli univers musical des d’incomptables prismes, que va de les influències de la no-wave —el punk rock dels anys vuitanta—, a la música electrònica, fins al jazz lliure. Este dissabte 11 de març a les 19.00 h, Andreu Serra torna a Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre per a presentar la nit és fosca, però estic bé, el seu cinquè disc editat pel segell americà Primordial Void.

Es tracta d’un àlbum conceptual que parla de la nit i de com la foscor canvia la percepció de l’entorn. El treball es va començar a gestar durant la pandèmia i està dividit en quatre actes en les quals predominen les guitarres, amb gravacions de camp i veus que creen paisatges melancòlics i meditatius, i collages minimalistes. El motor de la seua creació persegueix metes molt altes: capturar instants, atrapar fragments de vida tant exterior com interior i connectar el mundà amb la transcendència. Hi ha col·laborat el músic i compositor Suso Saiz.

Andreu G. Serra comparteix el seu alter ego musical Ubaldo amb projectes d’improvisació lliure com Or Sobre Blau o el trio que forma amb els trompetistes Mark Cunningham i Pablo Volt. Els darrers anys ha actuat a Ginebra, Manchester, Colònia, Lisboa, Bristol, Tolosa, Madrid, Amsterdam, Ciutat de Mèxic, Los Angeles, Bilbao, Porto, Glasgow, Berlín, Anvers, Rotterdam, Londres i París. A casa nostra ha passat per festivals com el Primavera Sound i el Sonar, per la Sala Apolo, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i l’Ars Santa Mònica.

Recupera aquí l’entrevista que A Prop va fer-li a l’artista.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects