TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Mercat de Tortosa instal·la illes de tast

L’Ajuntament vol que el Mercat sigue el centre neuràlgic de la ciutat

El Mercat de Tortosa compta, des d’esta setmana, amb una nova oferta: l’Ajuntament de Tortosa hi ha habilitat la primera illa de tast. Es tracta d’una zona pensada per tal que la clientela del mercat puga completar l’experiència gastronòmica, amb la possibilitat de seure-hi i degustar-hi els productes adquirits a les diferents parades del mercat. D’esta manera, l’Ajuntament vol seguir potenciant el Mercat de Tortosa com a punt neuràlgic de distribució de productes de qualitat i de quilòmetre zero, al bell mig de la ciutat.

A més d’actuar com a lloc de trobada de la ciutadania durant el dia a dia, estes illes de tast també reforçaran les activitats que l’Associació de Venedors del Mercat organitza de manera periòdica a l’interior de l’edifici, més enllà de l’horari comercial habitual. En són exemples els actes organitzats recentment amb motiu del Black Saturday, o els que el Mercat de Tortosa programarà d’aquí a poques setmanes coincidint amb el Tortosa English Festival.

A hores d’ara ja s’ha completat la primera de les tres illes de tast que s’habilitaran al Mercat. Està situada a l’entrada des de la plaça de Barcelona. Durant este gener es continuaran els treballs per a finalitzar les altres dos illes: una ja està en obres, en una casella lateral pròxima a l’entrada des de l’avinguda de la Generalitat, i seguidament es completarà amb la tercera illa, situada a tocar de l’entrada des de la plaça de la Pau. La inversió se situa al voltant dels 60.000 euros.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects