TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

El Gran Recapte d’Aliments torna combinant donacions físiques i monetàries

Les entitats socials de l’Ebre fan una crida per prioritzar les donacions físiques d’aliments

Torna el Gran Recapte d’Aliments, una de les fites solidàries més importants que se celebren al territori i que arriba a la 14a edició. Serà en format mixt i es simultaniejaran les donacions físiques d’aliments amb donacions monetàries (que posteriorment es convertiran en aliments). Cadascuna de les cadenes de distribució ha estat qui ha optat per un o altre format. La recollida física d’aliments tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre mentre l’opció de poder dur a terme donatius econòmics s’allargarà fins el 6 de desembre.

El portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, l’ha definit com “una campanya solidària cabdal per a poder garantir una distribució regular i sostinguda en el temps de productes bàsics”. Ologaray ha recordat que per poder dur a terme aquesta recollida es necessiten voluntaris i ha fet una crida a tothom qui s’hi vulgui sumar. Les inscripcions es poden dur a terme a través del web www.granrecapte.com i en el cas de Tortosa també trucant al 977 44 44 44.

El portaveu ha posat de relleu que “les entitats assistencials estan passant per un moment molt complicat, a causa de l’actual context d’inflació”. El preu dels aliments s’ha incrementat, de mitjana, un 14,4%, però la pujada de determinats aliments com l’oli de llavors s’enfila fins a un 67% i la llet i els ous vora un 20% (segons dades de l’INE). Així mateix, Ologaray ha fet una crida a la ciutadania a col·laborar en la recollida d’aliments, bé sigui com a voluntari o fent alguna donació.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects