TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

DeltaChamber Music Festival s’expandeix a cinc municipis durant quinze dies

La formació agafa embranzida amb la creació del Programa Academy

Del 25 de juliol al 7 d’agost, les Terres de l’Ebre tornaran a ser capital de la música de cambra amb la celebració de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival. Una edició que es presenta amb novetats, com ara l’ampliació a dues setmanes, l’oferta de música de cambra a més municipis, la recuperació dels workshops i la creació del Programa Academy, que permet als joves músics conviure amb els participants al festival.

Sota el nom “Fantasia”, la nova edició proposa un repertori per deixar volar la imaginació amb la fantasia, una forma de composició del món de la música clàssica i de cambra marcat per un caràcter improvisatori, tal com es veurà en la trentena de concerts que s’oferiran entre els concerts centrals, els concerts individuals i els concerts DeltaChamber al Territori. Louis Spohr, Robert Schumann, Wolfgang Amadeus Mozart… El repertori escollit inclou un ampli ventall de composicions que traslladaran als assistents a un món irreal, acolorit i melodiós. Un programa que anirà a càrrec d’un elenc d’11 músics de prestigi internacional, acompanyats de 5 joves músics talentosos.

La 7a edició proposa un programa de 30 concerts distribuïts en 5 municipis de les Terres de l’Ebre. Amb seu principal a Amposta, el festival repeteix per segon any consecutiu a Tortosa i, per primera vegada, arribarà a Ulldecona, Flix i Deltebre com a part del projecte DeltaChamber al Territori, sent aquesta una iniciativa que pretén apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets del territori.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects