TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

DeltaChamber Music Festival celebrarà la 7a edició del 25 de juliol al 7 d’agost

La música de cambra estarà present en 5 municipis de les Terres de l’Ebre

DeltaChamber Music Festival amplia les seves dates a una quinzena que s’emmarcarà entre l’última setmana de juliol i la primera d’agost de 2022. La 7a edició comptarà amb 11 músics de trajectòria internacional, així com amb 2 Young Talent i 3 membres de l Programa Academy que van ser seleccionats a l’audició realitzada en l’edició del 2021.

El festival, amb seu principal a Amposta, també es deixarà veure en 4 municipis més de les Terres de l’Ebre: Deltebre, Flix, Tortosa i Ulldecona. Pel que fa a la programació de música de cambra, s’oferiran fins a 6 concerts en 5 municipis i en dies diferents: 2 d’ells corresponents als concerts centrals a Amposta , i 4 concerts com a part del projecte DeltaChamber Music Festival al Territori (2 interpretats pels solistes del festi val i 2 com a part del Programa Academy – novetat 2022).

D’altra banda, per tercer any consecutiu i després de l’èxit assolit en les edicions del 2020 i 2021, el festival tornarà a incorporar una vintena de concerts individuals (un músic – un oient) en dos municipis i dies diferents. P er segon any consecutiu, durant el festival es realitzarà una audició oberta per triar el Young Talent qu e conviurà amb els solistes i participarà en els concerts centrals de DeltaChamber Music Festival 2023. El Programa Young Talent és una iniciativa del festival nascuda per formar el talent jove nacional, promovent l’aprenentatge dels músics que destaquen pe r la seva excel·lència i impulsant – los professionalment. És per aquesta aposta pel jove talent que, enguany, com a novetat, es crea el Programa Academy, sent un projecte pedagògic adreçat a joves músics nacionals.

Els músics que en formaran part també sor tiran de la mateixa audició per participar en l’edició del 2023 del festival . Tots els joves músics interessats en ambdós programes poden consultar les bases de l’audició i fer – ne la inscripció a través del formulari disponible en el web deltachambermusicf estival.com . Es confirma també, i per cinquè any consecutiu, la participació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya Demarcació de l’Ebre, organitzant una nova edició del Concurs d’Arquitectura Efímera, proposta singular que combina la música de cambra am b intervencions efímeres. El projecte guanyador intervindrà l’espai dels concerts centrals del festival, els quals tindran lloc a l Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects