TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

La Lira Roquetense actuarà pel Concert de Primavera

El dissabte 15 de maig tocaran a l’Escola mestre Marcel·lí Domingo

Després que l’any passat no es pogués celebrar el tradicional Concert de Primavera de la Lira Roquetense, enguany una trentena de músics preparen una actuació amb moltes sorpreses. L’acte, que tindrà lloc demà dissabte 15 de maig a les 19 hores, s’ha traslladat de La Lira fins a l’Escola mestre Marcel·lí Domingo per tal de garantir les mesures de seguretat dels assistents.

Este últim any ha estat molt intens per tots els músics de l’entitat, ja que s’han hagut d’adaptar a la situació actual per seguir treballant plegats, havent traslladat els assajos al cap de setmana per poder seguir reunint-se i fent allò que els apassiona: música de banda. El resultat d’este esforç es podrà veure reflectit pròximament en una peça audiovisual enregistrada conjuntament amb la Federació de Bandes de Catalunya, que va donar l’oportunitat a moltes bandes del país per donar-se a conéixer.

Cartell del Concert de Primavera de La Lira Roquetense

Per poder assistir al concert, que està preparat per un màxim de quatre-centes persones, s’ha de reservar l’assistència a través del correu liraderoquetesjunta@gmail.com.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects