TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Apareixen pintades homòfobes davant l’Escola Sant Llàtzer

Els alumnes de sisé havien pintat la bandera LGTBIQ+ en un pas de vianants

Els alumnes de sisé de primària de l’Escola Sant Llàtzer de Tortosa van pintar el passat divendres 10 de juny la bandera LGTBIQ+ en un dels passos de vianants que hi ha davant l’espai educatiu. La iniciativa va sorgir pels propis alumnes qui, després de demanar els permisos pertinents, van pintar-la en motiu del mes de l’Orgull i després d’haver dut a terme un treball d’informació i sensibilització durant mesos a les aules.

La sorpresa ha estat este matí, quan en arribar a l’escola alumnes i familiars han descobert una pintada homòfoba a sobre de la bandera LGTBIQ+. El missatge que s’hi pot llegir és «No queremos maricones. Primer aviso». Des de l’escola han transmés al diari la seua preocupació i la tristesa dels qui han presenciat la pintada. A hores d’ara ja s’ha presentat una denúncia a la Policia Local de Tortosa.

«Hi ha molta més feina a fer de la que pensàvem», expliquen des de l’escola i, a més, apunten a la por que poden sentir nens i adolescents que els pot estar costant «definir la seua identitat i/o donar-la a conéixer» davant este missatge.

Durant el dia d’avui l’escola emetrà un comunicat a través de les xarxes socials i es penjaran pancartes com a forma de rebuig al missatge d’homofòbia.

Imatge de la pintada LGTBIfòbica davant l’Escola Sant Llàtzer. FOTO: Cedida per l’autor

L’Ajuntament de Tortosa condemna les pintades i ja ha activat una actuació per a esborrar la pintada homòfoba i, posteriorment, reintegrar la pintura de l’arc de Sant Martí.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects