TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Amposta destina 30.000 euros als nous autònoms del municipi

Es podran sol·licitar fins l’1 d’abril

L’Ajuntament d’Amposta destina 30.000 euros del pressupost del 2023 per ajudar a aquelles persones desocupades del municipi d’Amposta que han engegat o que engeguin un projecte d’autoocupació entre l’1 d’abril de 2022 i el 31 de març de 2023. Els ajuts es poden sol·licitar fins l’1 d’abril d’enguany.

Es tracta d’unes ajudes de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta impulsades perquè els emprenedors i autònoms puguin fer front a despeses diverses per la implantació d’un negoci com la gestoria, les quotes d’autònom o els rebuts del lloguer, entre d’altres. «Són unes ajudes que vam crear l’any 2017 quan vam entregar un total de 9.000 euros i des de llavors hem anat incrementant fins als 30.000 euros del 2023», assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Aquests ajuts, que es poden sol·licitar emplenant l’imprès que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Amposta, van dirigits a persones que trobant-se en situació d’atur i estiguin empadronades a Amposta que s’hagin donat d’alta d’autònoms entre l’1 d’abril de 2022 i el 31 de març de 2023 com a: treballadors i treballadores autònomes (empresaris i empresàries individuals, socis CB i SCP), noves persones sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al RETA.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects