TOTES LES NOTÍCIES DEL TERRITORI

Alba G. Corral i Suso Saiz unixen art visual i música contemporània a Lo Pati

El concert se celebrarà el dissabte 9 d’abril a les 19.00 h, amb entrada gratuïta i sense reserva

Per primer cop després de vuit anys, Alba G. Corral —considerada un referent internacional en l’art generatiu mitjançant programari— ha tornat a una sala d’exposicions. Fins al 30 d’abril, Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre acull una mostra amb noves peces entre les quals destaca un gran mural titulat Emergence print i el tríptic audiovisual Bernat pescaire escuchando a Susoque s’acompanya de la música del músic i productor musical Suso Saiz.  

I per indagar en la relació que han establert els dos artistes, el 9 d’abril a les 19.00h, Lo Pati ha programat un espectacle d’electrònica audiovisual que unirà en un mateix escenari l’univers sonor de Suso Saiz amb la creativitat d’Alba G. Corral. El músic d’avantguarda, arranjador i productor Suso Saiz (Cadis, 1957) és un referent de la música electrònica a Espanya. Un guitarrista imaginatiu amb una incansable activitat que cobreix un ampli espectre de la música i la seua interacció amb altres disciplines artístiques, com les arts plàstiques i la poesia. Membre fundador de projectes com a Orquesta de las Nubes; ha rebut infinitat de premis, ha produït més de 100 discos i ha publicat més de vint àlbums (el darrer es titula Resonant Bodies i es va presentar tot just fa un mes).

En el concert del 9 d’abril, Alba G. Corral pintarà paisatges numèrics que dialogaran amb la música i l’escena, amb un imaginari de figures improbables i de gran riquesa cromàtica. De fet, la seua versatilitat per crear atmosferes en diversos espais i formats l’ha portat a crear sinergies amb grans artistes de disciplines molt diferents (música clàssica, electrònica, experimental, moda, teatre, dansa contemporània…) tot i que és reconeguda, sobretot, per les actuacions audiovisuals de creació en directe com la que es podrà veure a Lo Pati. El concert és gratuït i sense reserva.

Facebook
WhatsApp
Twitter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

També et podria interessar...

Copyright © 2020 APROPEBRE | Designed by IPM Projects